KONYA / KADINHANI - Kolukısa Özsusamlar İlkokulu

Kolukısa Özsusamlar İlkokulu

0 332 845 30 20 (0 533 722 35 75)
Kolukısa Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No 1 Kadınhanı KONYA
Vizyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN ÖZEL VE GENEL AMAÇLARINA UYGUN OLARAK ÖĞRENCİLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE HER TÜRLÜ EĞİTİM FIRSATINI VE TEKNOLOJİYİ SUNAN, NİTELİKLİ VE AHLAKLI ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİĞİ, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ DAİMA HUZURLU VE MUTLU, YAPTIĞI FAALİYETLERLE VE AKADEMİK BAŞARISIYLA ÇEVRESİNE ÖRNEK BİR OKUL OLMAK.
Misyon
ÇATISI ALTINDA BARINDIRDIĞI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNİN RAHATINI VE GÜVENİNİ SAĞLAYARAK TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARINA UYGUN, İNCELEYEN, ARAŞTIRAN, TEMEL DEĞERLERİNE BAĞLI, ÇAĞDAŞ DÜŞÜNEN, TEKNOLOJİYİ KULLANABİLEN, BAŞKALARININ HAK VE DÜŞÜNCELERİNE SAYGILI, GÖREV VE SORUMLULUKLARINI BİLEN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK.
KALORİFER KÖMÜR
Ulaşım
Yol güzergahı uygun olup öğretmenler servis ile Konya ´ya gidiş-geliş yapmaktadır.Servis sabah Konya otogardan hareket etmekte olup okul çıkışı konya otogara tekrar dönmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri eski belediyedir.Lise ortaokul ve ilkokul, sağlık ocağı ,lokanta mevcut olup 26590 nüfusa sahiptir.
İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 30 KM İL MERKEZİNE UZAKLIK: 87 KM.